Cameratoezicht

Spyke Security - Individueel Cameratoezicht

Inbraakpreventie optima forma

Niets is vervelender dan achteraf te merken dat er bij u is ingebroken of vandalisme gepleegd. Door camera’s te koppelen aan intelligente software beveiligt Spyke Security uw pand, bedrijventerrein of bouwplaats effectief. Naderende personen of voertuigen worden gesignaleerd door software en daarna live gevolgd door onze centralisten.

Terwijl de camera’s de beelden opnemen, analyseert de software de camerabeelden op de aanwezigheid van personen, verdachte voertuigen of andere ongewenste zaken. Zodra een verdachte activiteit wordt waargenomen, stuurt de software de camerabeelden door naar de 24/7 toezichtcentrale van Spyke Security. De centralist van Spyke Security kijkt vervolgens live mee en beslist welke actie moet worden ondernomen.

Voorkomen is beter dan genezen

Om te voorkomen dat er wordt ingebroken beveiligt Spyke Security allereerst de buitenschil van een pand of een terrein. Voordat er daadwerkelijk een inbraak plaats heeft, zien de camera’s al dat er een persoon of voertuig nadert. De door het camerasysteem gewaarschuwde centralist kijkt direct mee en beslist of er actie moet worden ondernomen. Bij Spyke Security noemen wij dit “proactief beveiligen”. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Effectieve alarmopvolging

De effectiviteit van de intelligente camerabeveiliging van Spyke Security is gelegen in het feit dat er niet alleen sprake is van een effectieve beveiliging van de buitenschil maar dat daar ook een effectieve alarmopvolging aan gekoppeld is. Op het moment dat de centralist namelijk een verdachte situatie ziet bij uw pand/bouwplaats/bedrijventerrein zal de centralist beslissen om tot actie over te gaan. Onze centralisten hebben daar meerdere middelen voor:

  • Door middel van een spreek-/luisterverbinding kunnen zij de verdachte personen toespreken en sommeren weg te gaan.
  • Door middel van een live view verbinding met de politie kunnen zij de livebeelden doorzetten naar de Meldkamer van de politie. Deze kan daardoor veel adequater optreden.
  • Na het aansturen van uw alarmopvolgingsdienst kunnen zij de alarmopvolgingsdienst tijdens het rijden naar uw locatie op de hoogte houden van wat er daadwerkelijk gebeurt en waar personen zich bevinden.

Beveiliging Bedrijventerrein

Spyke Security heeft jarenlange ervaring op het gebied van het beveiligen van bedrijventerreinen. Met de intelligente software worden voertuigen en personen gesignaleerd die tijdens bewakingstijden verdacht gedrag vertonen en/of de parkeerterreinen van de aangesloten ondernemers op rijden. Daarna kijken de centralisten mee. Dit is ook het geval bij gestolen kentekens.

In samenspraak met de parkmanager wordt gelet op de volgende zaken:

  • Potentiële inbrekers
  • Potentiële vandalen
  • Vuilstort
  • Kapotte bestrating en/of verlichting
  • Straatracerij
  • Doormeten van het cameranetwerk of alle camera’s het nog doen

Ook effectief inbraken voorkomen?

Wilt u ook voorkomen dat er wordt ingebroken? Koppel dan uw camera’s aan de Toezichtcentrale van Spyke Security. Samen met onze anti-inbraaksoftware zult u merken dat u eindelijk weet wanneer iemand van plan is om te gaan inbreken in uw pand of op uw terrein.

Klik hier om een afspraak te maken met onze adviseur.