Nieuws

Cameramast: uitbreiding beveiliging De Raad Bouw in Rijnsburg

De camerabeveiliging van bouwproject De Bloem in Rijnsburg is uitgebreid met een mobiele cameramast.

Lees meer

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019

Van 23 tot en met 25 januari 2019 staat Spyke Security op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees meer

Spyke ontvangt MVO-certificaat

Duurzaam ondernemen moet niet alleen een reclameterm zijn maar daadwerkelijk ingevoerd in een bedrijf. Spyke Security ontving recent het MVO-Certificaat van de brancheorganisatie VEBON-NOVB.

Lees meer

Nieuwe bedrijfsauto Spyke

De ICT-afdeling van Spyke Security kan weer fris en fruitig de weg op.

Lees meer

Spyke Security sluit coöperatieve overeenkomst

Cor Clement, Jaap Bijlsma, Piet Sleurink, Arie Donders

Lees meer

Inbrekers live opgepakt dankzij Spyke Security

Dankzij het cameratoezicht van Spyke Security werden deze inbrekers op heterdaad betrapt en door de politie opgepakt. Wederom een mooi succes!

Lees meer

Spyke Security op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Woensdag 24 januari 2018 opent de Jaarbeurs Utrecht de deuren voor bezoekers van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer.    Ook Spyke Security is aanwezig met een stand (Hal 1, B22).

Spyke Security presenteert op de Vakbeurs de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Gebouw- en Parkeerbeheer.    U bent van harte welkom.

Vraag gratis uw toegangskaart aan via:  toegangskaart Vakbeurs aanvragen.

Vrijdag 26 Januari is de laatste beursdag.

Lees meer

Kerstgroet

Het jaar 2017 zit er al weer bijna op. Het kerstfeest staat voor de deur. Wellicht gaat u met vakantie, maar voor het zover is heft u deze week vast nog het glas met uw collega’s.

Lees meer

Georganiseerde criminaliteit en ondermijning in het MKB

Op dinsdag 12 december a.s. is er bij V.V. Alkmaar een seminar over de gevolgen van georganiseerde criminaliteit en ondermijning in het MKB. Dit wordt georganiseerd door het Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding Noord-Holland in samenwerking met de provincie Noord-Holland. Klik op het Persbericht seminar ondermijning (def) voor meer informatie.

Lees meer

Vacature: beveiliger/camera-observant

Spyke Security heeft een innovatieve cameratoezicht centrale. Spyke Security doet het goed, groeit hard en zoekt om die reden een beveiliger/camera-observant (0-urencontract).

Ben jij als beveiliger/camera-observant niet bang voor nieuwe ontwikkelingen op camera toezicht gebied en lijkt het je leuk deel uit te maken van een winning team? Solliciteer dan naar een functie als camera-observant bij Spyke Security. Wij hebben een 0-urencontract beschikbaar.

Lees meer

Camerabeveiliging verbreedt ook uw horizon

Een goed cameratoezicht vergroot de veiligheid voor uw bedrijf. Parkmanagement Hoorn biedt, sinds 2009, collectieve camerabeveiliging van Spyke Security op bedrijventerreinen aan. In de Westfriese Zaken van september staat een groot artikel over deze camerabeveiliging.

Lees meer

Spyke Security aanwezig op de Dag van het Parkmanagement!

Donderdag 22 juni 2017 vindt de jaarlijkse Dag van het Parkmanagement weer plaats. Als marktleider op het gebied van Cameratoezicht Bedrijventerreinen is Spyke Security uiteraard met een stand aanwezig. Dit jaar staat de stand in het teken van revolutie door beveiliging met intelligente Drones en Kentekencamera’s.

Lees meer

Vacature: Beveiligers Noord-Holland gezocht

Wegens sterke groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar

Beveiligers en Aspirant beveiligers m/v voor onze Toezichtcentrale

  • Vereisten: diploma Beveiliger 2 of lerend daarvoor
  • Rijbewijs B, bij voorkeur eigen vervoer
  • 34 uur per week
  • half jaar contract (bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract)
  • 3 ploegendienst inclusief weekenddienst en feestdagen.
  • Woonachtig in Noord-Holland

Ben je geïnteresseerd? Stuur je c.v. en motivatie naar: info@spykesecurity.nl.

Lees meer

Bestuurder gestolen auto opgepakt dankzij cameratoezicht Spyke Security.

Dat je niet met een gestolen auto mag rondrijden weet iedereen. Maar als je het dan toch doet, ga dan niet een door Spyke Security beveiligd bedrijventerrein op!

Lees meer

Intelligent cameratoezicht voorkomt inbraak

De vier inbrekers die afgelopen week eenvoudig hun slag dachten te kunnen slaan in een evenementenhal in Utrecht, kwamen bedrogen uit. Het pand was namelijk uitgerust met intelligente detectiesoftware van Spyke Security, waardoor de melding ‘dreigend gevaar’ al was uitgestuurd voordat de inbrekers bij het pand arriveerden.

Lees meer

Vergunning Spyke verlengd

Camerabeveiliging? Spyke!Spyke kan er weer 5 jaar tegenaan. Onze vergunning voor het in stand houden van een particuliere beveiligingsorganisatie is verlengd tot 1 december 2021.

Lees meer

Agent Vi uitgeroepen tot nummer 1 provider van Video Analyse Software

IHS Technology heeft recentelijk een marktonderzoek over video surveillance uitgevoerd voor het jaar 2015. Daaruit bleek dat Agent Vi het grootste marktaandeel wereldwijd heeft voor video surveillance.  Een marktaandeel waar Spyke als Certified Platinum Partner ook zijn steentje aan heeft bijgedragen.

Lees meer

In de nacht van 18 op 19 mei kreeg Intratuin Heerhugowaard en Groenmeesters aan de Middenweg te Heerhugowaard bezoek van een inbreker. Dankzij de camerabewaking van Spyke en de snelle reactie van de politie kon deze persoon worden gearresteerd voordat hij schade kon aanrichten. En is er genoeg beeldmateriaal voor verdere juridische actie tegen hem.

Lees meer

Vakdag Parkmanagement goed bezocht

Op 19 mei werd de jaarlijkse vakdag Parkmanagement gehouden in Amersfoort.

Naast het bezoeken van de diverse stands was het voor ondernemers ook mogelijk om workshops te volgen, gerelateerd aan parkmanagement. Spyke gaf twee maal de goed bezochte workshop ‘Tips en Tricks voor de organisatie van de beveiliging van uw bedrijventerrein’.

Lees meer

Spyke introduceert ‘Beveiligingsdienst Nieuwe Stijl’

Al geruime tijd zet Spyke Security beveiligers in bij haar klanten. De afgelopen twee jaar hebben wij daarbij een volledig nieuw concept ontwikkeld dat wij ‘Beveiliging Nieuwe Stijl’ noemen.

Lees meer

PG Security Systems kiest voor Spyke als toezichtcentrale voor de zorg

PG Security Systems is importeur van onder meer alarmeringssystemen voor de zorg. Voor hun nieuwe product ‘Zorg Totaal’ zocht zij een geschikte partij. We zijn trots op het feit dat de keuze op Spyke Security is gevallen!

Lees meer

Bijzonder project in Utrecht

In 2015 heeft Spyke Security de door het Ondernemersfonds uitgeschreven aanbesteding voor het beveiligen van acht bedrijventerreinen in de stad Utrecht gewonnen. Een prachtige mijlpaal die vorm geeft aan onze groeistrategie! De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van bestaande camera’s, het bijplaatsen van nieuwe camera’s én het voeren van cameratoezicht gedurende een periode van 4 jaar.

Lees meer

Vakdag Parkmanagement 19 mei 2016

Op 19 mei a.s. wordt weer de jaarlijkse Vakdag Parkmanagement gehouden in Connexion Point in Amersfoort. De beursvloer is geopend van 10.00 tot 17.00 uur, daarnaast worden er vanaf 12.45 uur door diverse organisaties workshops gegeven. 

Lees meer

1e stappen aanleg glasvezel Utrecht gemaakt

Voor ons nieuwe project voor een hoogwaardige toezichtcentrale en camera’s op bedrijventerreinen Utrecht wordt een dubbele glasvezelverbinding aangelegd tussen de bedrijventerreinen in Utrecht en Spyke. Vandaar dat aan 2 kanten het parkeerterrein werd geopend om de buizen waardoor volgende week de glasvezel wordt geblazen te plaatsen.

Lees meer

Spyke trots op samenwerking met gemeente

Spyke Security is trots op haar dienstverleningsovereenkomst met de gemeente Alkmaar. Tijdens de daluren worden in de Toezichtcentrale in Alkmaar de camerabeelden live uitgekeken. Het ondertekeningsmoment is officieel vastgelegd door de heer R. Verhagen. Volg deze link voor het artikel in het Alkmaars Weekblad van week 4.

Lees meer

Platina partner status Agent VI verlengd

Ook in 2016 is Spyke ‘certified AgentVi  platinum partner’. Dit betekent dat wij (weer) gerechtigd zijn om het softwarepakket AgentVi te verkopen, installeren en onderhouden. En het bevestigt dat wij de kennis in huis hebben om dat zeer goed te doen. Intelligente camerabewaking is geen loze kreet, daar zorgt Spyke met AgentVi voor.

Platinum Partner Certificate – Spyke Security 2016

Lees meer

De beste wensen!

Spyke wenst iedereen een gelukkig en veilig 2016! Ook in de oudejaarsnacht zijn onze centralisten paraat en gaat onze camerabewaking door, dus geniet van de oliebollen!

oliebol

Lees meer

Melding Toezichtcentrale zorgt voor aanhouding

Pro-actief cameratoezicht werkt! Dankzij de melding van de centralisten van de Toezichtcentrale pakte de politie 2 personen op, op bedrijventerrein De Compagnie in Zwaag. Lees meer op : http://tinyurl.com/pp6xjas (het politiebericht) of http://tinyurl.com/o8vbced voor het verslag van het Noordhollands Dagblad

Lees meer

Kiwacertificaat Bouwplaatsbeveiliging

Kiwacertificaat Bouwplaatsbeveiliging Onze KIWA certificering ‘Leverancier Bouwplaatsbeveiliging’ is weer verlengd. Het certificaat hangt al aan de muur.

Lees meer

Spyke Security aanwezig op Vakdag Parkmanagement

Donderdag 21 Mei vindt de jaarlijkse Vakdag Parkmanagement weer plaats. Als marktleider op het gebied van Cameratoezicht Bedrijventerreinen is Spyke Security uiteraard met een stand aanwezig.

Lees meer

Bloempotdiefstal opgelost!

Al is een bloempot nog zo klein, de intelligente software van de camera’s van Spyke Security weten er wel raad mee. De dief van de bloempotten van onze klant Peter Ursem in Zwaag wist niet wat hem overkwam.

Lees meer

Spyke Security op Vakbeurs Facilitair

Toezichtcentrale Spyke Security is als facilitair dienstverlener de afgelopen jaren hard gegroeid. Het dienstenpakket bestaat inmiddels uit diensten als de virtuele portier/receptionist, toegangscontrole, bezoekersregistratie, parkeerbeheer en cameratoezicht van bruggen en bouw- en bedrijventerreinen.

Lees meer

Transformatie Parooltoren en Trouwgebouw Amsterdam

Spyke Security beveiligt bouwplaats

Heijmans Woningbouw is in opdracht van vastgoedontwikkelaar Boelens De Gruyter en The Student Hotel gestart met de transformatie van de Parooltoren en het Trouwgebouw in Amsterdam.

Lees meer

Renovatie Hospice Haarlem

Spyke Security beveiligt locatie

Bouwbedrijf Tervoort Egmond renoveert in Haarlem een bestaande villa in opdracht van de Stichting Hospice Groep Haarlem.

Lees meer

Spyke Security ontzorgt!

Dienstverlening Spyke Security onderdeel van het ontzorgingsconcept “Van Sportvereniging naar sportonderneming”
Domo Sports Grass, Spyke Security en Krinkels hebben een ontzorgingsconcept ontwikkeld dat u verlost van alle geldzorgen bij de exploitatie van uw sportvereniging.

Lees meer

Melding via agent VI systeem op bouwplaats Alkmaar

Surveillance binnen 3 minuten ter plaatse!

Op dinsdag 22 april 19:12 komt er een melding binnen bij de toezichtcentrale van Spyke Security

Lees meer

Heijmans Meijster’s Buiten, bouwplaats in Utrecht, sinds week 12 beveiligd door Spyke Security.

Zondagnacht om half vier zijn er personen op het terrein aanwezig, gedetecteerd door onze thermische camera’s.

Lees meer

Zicht op Haags Thomashuis

Wij zijn zeer verheugd om voor Van Wijmat B.V. het renovatieproject Het Thomashuis in de Haagse wijk Rustenburg te mogen beveiligen.

Lees meer

Spyke Security ontvangt award!

Spyke Security heeft, uit handen van leverancier Agent Video Intelligence, een ‘Outstanding Channel Partner Award’ gekregen.

Lees meer