Archief

Nieuwe bedrijfsauto Spyke

20 augustus, 2018 10:02 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe bedrijfsauto Spyke

De ICT-afdeling van Spyke Security kan weer fris en fruitig de weg op.

Inbrekers live opgepakt dankzij Spyke Security

28 februari, 2018 17:01 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Inbrekers live opgepakt dankzij Spyke Security

Dankzij het cameratoezicht van Spyke Security werden deze inbrekers op heterdaad betrapt en door de politie opgepakt. Wederom een mooi succes!

Spyke Security op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

19 januari, 2018 17:04 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Spyke Security op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Spyke Security is van woensdag 24 januari tot en met vrijdag 26 januari met een stand aanwezig op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

Kerstgroet

21 december, 2017 11:00 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Kerstgroet

Het jaar 2017 zit er al weer bijna op. Het kerstfeest staat voor de deur. Wellicht gaat u met vakantie, maar voor het zover is heft u deze week vast nog het glas met uw collega’s.

Camerabeveiliging verbreedt ook uw horizon

6 oktober, 2017 9:52 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Camerabeveiliging verbreedt ook uw horizon

Een goed cameratoezicht vergroot de veiligheid voor uw bedrijf. Parkmanagement Hoorn biedt, sinds 2009, collectieve camerabeveiliging van Spyke Security op bedrijventerreinen aan. In de Westfriese Zaken van september staat een groot artikel over deze camerabeveiliging.

Spyke Security aanwezig op de Dag van het Parkmanagement!

20 juni, 2017 9:14 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Spyke Security aanwezig op de Dag van het Parkmanagement!

Donderdag 22 juni 2017 vindt de jaarlijkse Dag van het Parkmanagement weer plaats. Als marktleider op het gebied van Cameratoezicht Bedrijventerreinen is Spyke Security uiteraard met een stand aanwezig. Dit jaar staat de stand in het teken van revolutie door beveiliging met intelligente Drones en Kentekencamera’s.