Service op afstand

Spyke Security - service op afstand

Toegangscontrole op afstand

Dankzij de 24-uurs economie wordt het steeds belangrijker om 24/7 de toegang tot uw terrein, parkeerplaats, opslagloods of bedrijf geregeld te hebben. Spyke Security kan u daarbij helpen. Onze centralisten zijn 24/7 paraat om slagbomen/deuren te bedienen, storingsdiensten in te schakelen of mensen te woord te staan. Wij noemen dat dienstverlening op afstand en parkeerbeheer.

Kentekencamera’s en Intercom

De kentekencamera’s van Spyke Security maken het mogelijk om bij aankomst van bekende kentekens uw slagboom , hek of deur te laten opensturen. Of het nu gaat om een online te boeken parkeerplaats, de toegang tot een laadstation of een pand. Personen die een onbekend kenteken voeren komen standaard niet binnen maar kunnen middels de intercom verbinding krijgen met de centralist van Spyke Security. Deze kan aan de hand van een met u af te spreken protocol vervolgens alsnog beslissen wel of geen toegang te verlenen. Parkeerbeheer op maat noemen wij dat

Parkeerbeheer

Het is bij u wellicht niet bekend maar Spyke Security verzorgt het parkeerbeheer van veel parkeergarages in Nederland. Na vertrek van de dagportier of gewoon 24/7 neemt Spyke Security van afstand de dienstverlening over. De intercom komt dan uit bij Spyke Security en de centralist van Spyke Security voert het parkeerbeheer uit inclusief aansturing van een storingsmonteur.

Naast dienstverlening op afstand, levert Spyke Security ook portiers-/receptionisten om ter plaatse de dienstverlening te verrichten. Of het nu gaat om een parkeergarage, een zorginstelling of een bedrijf.

Storingsdienst

Niets is vervelender voor een storingsmonteur dan het binnenkrijgen van loze telefoontjes tijdens zijn of haar slaap. Veel bedrijven maken daarom dan ook gebruik van Spyke Security als filter voor de binnenkomende storingstelefoontjes. Pas als er echt sprake is van een storing waarbij uw monteur moet worden ingeschakeld, zal de centralist uw monteur wakker bellen. Dit voorkomt veel slapeloze nachten.

Digitale portier of receptionist

Een nachtportier kost veel geld. Als u vaststelt dat uw nachtportier maar weinig hoeft op te treden is het wellicht veel rendabeler om gebruik te maken van de digitale portier Spyke Security. Spyke Security rekent haar diensten af per gewerkte minuut en kan dankzij de geavanceerde technieken veel voor u betekenen.

Indien uw nachtportier wel rendabel is maar af en toe ook met vakantie moet of ziek is, dan is het goed om te weten dat Spyke Security ook portiers/receptionisten levert.

Maatwerk

Geen bedrijf of instelling is hetzelfde. Spyke Security is er dan ook op ingericht om maatwerk te leveren. Samen met u als klant wordt bekeken welke techniek maar ook welk type mensen er nodig zijn om uw dienstverlening te optimaliseren. Met als doel om uw dienstverlening betaalbaar en klantvriendelijk te laten verlopen. Zo gaan rendement en optimale dienstverlening samen.

Afspraak maken

Wilt u weten wat Spyke Security voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.