Zorg dienstverlening

Spyke Security - Zorg dienstverlening

Zorg op afstand

De huidige stand van de techniek maakt het mogelijk om langer thuis te wonen. Gelukkig maar. Bezuinigingen daarentegen hebben er wel toe geleid dat zij die thuis wonen steeds minder vaak een beroep kunnen doen op betaalde zorg. Omdat niet iedereen voldoende hulp kan krijgen heeft Spyke Security de afgelopen jaren dienstverlening ontwikkeld die de thuiswonende meer veiligheid en zekerheid biedt. Wij noemen dit “zorg op afstand”.

Spreek-/luisterverbinding

Al lang bestaan er spreek/luisterverbindingen die door middel van een drukknop geactiveerd kunnen worden. Woont u alleen of bent u een verpleegkundige die alleen werkt dan kunt u door middel van het indrukken van een knop een live verbinding krijgen met de centralist van Spyke Security.

Als KIWA-gecertificeerde centrale heeft Spyke Security rechtstreeks verbinding met politie, ambulance en andere hulpdiensten om de hulp die u nodig heeft voor u te regelen. Het voordeel voor u is dat u met 1 druk op de knop de hulp kunt regelen die u nodig heeft. Of het nu gaat om een tilhulp, uw zoon of dochter, uw thuiszorgorganisatie of de ambulance.

Dwaaldetectie

In het geval van vergeetachtigheid of beginnende dementie is het ontzettend handig als u weet dat u hulp krijgt als het nodig is. Zodra u verdwaalt, onwel wordt of buiten een van tevoren vastgesteld gebied komt kan de centralist van Spyke Security zien waar u bent. De diverse apparatuur die hiervoor in de markt is, wordt gekoppeld aan de centrale van Spyke Security. De centralist organiseert hulp voor u volgens een afgesproken protocol.

Ondersteuning verpleging of thuiszorg

Steeds vaker komt het voor dat een verpleegkundige of thuiszorgmedewerker alleen aan het werk is. Soms komen zij daarbij in gevaarlijke omstandigheden terecht (agressie) of hebben hulp nodig zoals bijvoorbeeld bij het tillen van een zware patiënt. Dan is het handig om middels een eenvoudige handeling (indrukken knop) een spreek-/luisterverbinding te krijgen met de 24/7 bereikbare centralist van Spyke Security. Deze kan dan voor u hulp inschakelen (politie, alarmopvolging, nachtverpleegkundige, ambulance). U houdt ondertussen uw handen vrij om te doen wat u in die situatie moet doen.

Maatwerk

Zorg op afstand is altijd maatwerk. Onze adviseur komt graag bij u langs om te bespreken wat er in uw specifieke situatie mogelijk is. Klik hier voor een afspraak.